Hamar Ádám nélkül nem megy ….

Arról már a püspökladányi győzelem után szót ejtettünk, hogy a hazai NB III. –as labdarúgó mérkőzésen kapott sárga lappal, (az volt az 5.) Hamar Ádám „kipontozódott”, azaz nem léphet pályára Balassagyarmaton. A gólkirályi cím várományosa így tehát, csak a nézőtérről biztathatta társait, de ez kevés volt, hiszen a pályán lévők Jászberénybe „felejtették” góllövő cipőiket.

Pesti József a következő együttest szerepeltette a Nógrád megyei városban:
Papp – Gulyás, Bárkányi, Krajcsek, Lukácsi – Móczó (László), Székesi, Tatár, Szilágyi – Bánáti (Simon), Vaszicsku (Csőke)

Az első tíz percben a vendéglátóknak volt két nagy helyzete, de szerencsénkre nem zördült meg Papp Tamás mögött a háló. Egy negyedóra után aztán „felébredtek” a berényi fiúk és ők voltak a kezdeményezők. A mezőnyben egész jól adogattak, ám a kapu elé érve, elfogyott a tudomány, még csak kapura lövést sem kíséreltek meg.

A második játékrész ugyanígy folytatódott, szinte csak mezőnyjátékot láthattak a jelenlévő szurkolók. 18 perc elteltével aztán, a vendéglátók nem hibázták el az egyetlen egy kínálkozó alkalmat. Történt ui. hogy Székesi a középpályán „elcselezte magát”, a hazaiak szemfüles csatára rácsapott és a maga által kialakított helyzetet gólra váltotta, 1-0. Mint később kiderült ez lett a végeredmény is, hiszen egyik csapat sem jutott el a másik kapujáig.

Balassagyarmat – Jász Sport FC 1-0 (0-0)

Pesti József a mérkőzés után elmondta, hogy sajnos Hamar Ádámot senki nem tudta megfelelőképpen helyettesíteni, továbbá elégedetlen volt egy-két játékos teljesítményével is.
Így a jövő szombati ózdi meccsen, mindenképpen változtat majd a kezdőcsapat összetételén. Annál is inkább szükséges ez, mert – a változatosság kedvéért – most Krajcsek pontozódott ki a következő találkozóra, azaz begyűjtötte 5. sárga lapját.

Fotók: Pesti JózsefFotók: Pesti József