Játékok

Mahjong Tower

Mahjong TowerKözkívánatra egy kis csajos játék!

1 Starship

1 StarshipAranyos játék, melyben űrhajót vezetsz, de ha nem vigyázol a gonoszok bizony könnyen kipurcantanak és szénné égsz.

4 Wheel Madness

Édes kis ügyességi játék, ahol a mutáns kisteherszállítóddal alaposan összetörhetsz mindenféle kocsikat és végül magadat is.

Army Copter

Tündéri harctéri játék, ahol nagyokat lőhetsz, bombázhatsz, de a végén úgyis alaposan odapörkölnek neked.


Army S.W.A.T.

Vidám kommandós játék, ahol a szitává lőhetsz mindenféle ellenséges harcost, akik vérüket fröccsentve vesznek oda.Border Blast

Bájos játékocska, ahol egy libikókával kilőnek, majd mindenféle bombákra zuhansz, de túléled, mindaddig míg bele nem zuhansz egy fölfelé álló vasvillába vagy fel nem nyársal egy hegyes faág.

Danger Wheels

Cukorfalat ügyességi játék. Egy labirintusban kell utat törnöd magadnak, ám a kor igényeinek megfelelően nem sövényvágó ollóval hanem bombákkal. A végén vidám robbanások.

Killer Mckay

Remek szórakoztató játékocska , ahol a vad Gyilkos Mekkéj mindenkit cafatokra szed, persze csak a jó ügy érdekében – míg egy röpülő akna őt is jól fejbe nem találja.

Skyfighters

Könnyed jellegű kis rakétázós, napalmos, porrábombázós játékocska, feltépett anyaföld, keresztbe tört emberi sorsok és még sorolhatnám de legjobb ha most azonnal Te magad győződsz meg erről.

Stuntmania


Kedves kis motoros játék, ahol minden karcolás nélkül megtapasztalhatod, milyen rossz annak aki jó magasból fejre esik a motorral, az meg utána még rá is zuhan.

Sub Wars

Vérpezsdítő háborús játék-gyöngyszem, ahol egy felfegyverzett tengeralattjáró lesz az otthonod – aztán amikor eltalál az akna, majdan sírod is. Fuldoklás, elkékült arc, kidagadó erek… bizony nem szép halál…