A Jobbikkal az emberek 80 %-a egyetértene…

A Jobbik, az utóbbi időben történt térhódítása után a tavaszi választásokon végképp berobbant a köztudatba, és innentől már soha többé nem lehet elhazudni a pártot – mondta Szegedi Csanád azon a fórumon, melyet a jászberényi Ifjúsági Házban tartott a párt hívei előtt.

A párt Európa Parlamenti képviselője nem cifrázta, már az elején tudatosítani kívánta a hallgatóságban, ma a magyarokon kívül senkinek sem érdeke hogy a magyarság megmaradjon, hiszen egy nagy európai massza létrehozása a cél. Zajlik a nemzettudat felszámolása, így téve tönkre a magyarságot. Igazából nem sok választásunk van: vagy elpusztulunk - és velünk együtt a Kárpát-medence is - vagy visszafordítjuk a folyamatot és újra a magyarság népesíti be a Kárpát medencét.. Ugyanakkor megtudtuk, hogy nem halt meg minden remény, hiszen mint mondta, van kiút, ám ahhoz a Jobbik kormányzására van szükség – ami szerinte előbb utóbb be is fog következni. Újra kell éleszteni a magyarok öntudatát, erre pedig csak a Jobbik alkalmas.

Az országban rossz a közbiztonság, ám ez arra pont jó, hogy fillérekért lehessen földet venni. Márpedig az agresszív izraeli tőke ily módon vásárolja fel az országot. Az energiaforrások folyamatos pusztulása után a föld és főleg a víz nagyjából 15 év múlva lesz igazi hatalom, csak akkor az már nem a miénk lesz. Ha nincs közbiztonság, nincs jelen, ha nincs jelen, jövőnk se lesz… A magyaroknak uraknak kellene lenniük ebben a tejjel-mézzel folyó Kánaánban, ehelyett csirkét pucolnak, kamiont vezetnek külföldön…

A népet az MSZP után a Fidesz is átvágta. Közösen megakadályozták, hogy a magyar címer hivatalosan is a nemzeti lobogóra kerülhessen - ám akit a címerünk zavar, az takarodjon el az országból – mondta, majd beszélt a Nemzeti Összefogás Napjának átkeresztelt Trianoni emléknapról. Úgy látszik Trianont is éppúgy szégyellnünk kell, mint a csendőr nagyapánkat, vagy kifosztott szüleinket …

Kettős állampolgárságot sem így képzeli el a Jobbik, hiszen azt a határon túl élők szavazati jog nélkül kapják meg, vagy olyan feltételekkel, melynek sokan nem tudnak megfelelni. Hát hogy tudna magyar felmenőt igazolni egy csángó, de ott vannak a 2.-3. generációs emigránsok, akiket nem fogadunk vissza mert nem tudnak magyarul…

Szegedi Csanád szerint az is jól jellemzi, hogy semmiféle komoly változás nem következett be, hogy a Fideszes „forradalom” óta száz napnál is több telt el, de egy szocialistát sem küldtek börtönbe: még Bajnai alatt is több szocialistát buktattak le, mint most… - mondta, majd hozzátette: Gyurcsányéknak önfenntartó börtönökben kellene rohadniuk, e helyett azonban a magyar törvényhozás részei…

A miniszterelnök pedig annyira zseniálisnak tarja magát, hogy saját szövegét teteti ki a hivatalos helyekre. Ám a falakra nem pártnyilatkozatok kellenek, hanem olyan összetartást sugalmazó és hitet adó imák, mint a „Hiszek egy Istenben, hiszek egy Hazában… kezdetű. Horti Miklós a XX század legnagyobb államférfija volt, egy egész nemzetnek adta vissza az önbecsülését, ám mégsem akarta, hogy bármelyik beszédét kifüggesszék bárhol is.

A rendőrség kettős mércével mér, cigánybűnözők helyett ártatlan jobbikos politikusokat félemlítenek meg – utalt testvérének Miskolcon történt előállítására, mikor a kampány során vitába keveredett a rendőrséggel. Nem a cigányokat, a bűnözőket gyűlöljük - mondta - ugyanakkor Magyarországon a magyarok elleni rasszizmusról lehet beszélni - tette hozzá.

A romák sok területen előnyt élveznek. Persze vannak köztük is rendes emberek, mint ahogy sok magyar is lezüllött az ő szintjükre. Azt, hogy van cigánybűnözés, a cigány értelmiség is elismeri. De hogy lehet úgy egy problémát kezelni, ha a hatalmon lévők a létét is tagadják? - tette fel a kérdést, ám még abban a percben kiderült, van a Jobbiknak ez irányú elképzelése is.

Mint megtudtuk, közrendvédelmi telepek létrehozása lehetne az egyik megoldás, ahol kordon, fal, szögesdrót mögé kellene elhelyezni a beilleszkedni nem tudó embereket. A garázda elemeket el kell távolítani. Ha ott szocializálódik, térjen vissza a civilizált társadalomba, ha nem, élje le ott az életét.

A cigánybűnözést a politikus bűnözés tartja életben, hogy elterelje a figyelmet magáról. A nagy pénzek ott tűnnek el… ilyen például a 4-es metro…. Érdekességként megjegyezte: az 1890 –es években két év alatt, a semmiből, kapával, talicskával, saját vagonok tervezésével éa legyártásával felépült a földalatti… Ma már ilyen el sem képzelhető.

A munkahely teremtés kapcsán kijelentette: a Jobbik nem multi ellenes, hiszen szükség van a gyárakra, a kereskedelmi láncok azonban tönkreteszik a magyar gazdaságot. Ma Európa szemétlerakó helye vagyunk. Nálunk adják el azokat az élelmiszereket, melyek máshol már nem kellenek

És hogy mikor lesz rend az országban? Mikor a segélyt nem adják oda a cigányoknak, hanem munkát adnak nekik, aki, ha az általa rendbetartott parkban a fia szemetel, a saját gyerekét pofozza fel ha kell..

Jászberénnyel kapcsolatban elmondta: itt is az egyik legfontosabb feladat a rend helyreállítása, a városi és külterületi csendőrség felállítása. Hozzátette: Érpatakon két és fél év alatt sikerült rendet teremtenie az ottani polgármesternek.

Ha a jászberényi testületbe bekerülne három jelölt, az nagyon jó szereplés lehetne. Ugyanakkor bárhogy is történjen, a választás mindenképp legitimálja a pártot - mondta Szegedi Csanád, aki tudja, hogy nincsenek egyedül… A Jobbikkal az emberek 80 százaléka egyetértene, ha eljutna az üzenetük hozzájuk…

Hát a Jászberény Online-on most ne múljék…