Újjáalakult Jászberényben a Fidesz

2010. február 04-én, csütörtökön este Jászberényben újjáalakult a Fidesz alapszervezet. Az esemény fontosságára tekintettel jelen volt Rácz Róbert a Fidesz választókerületért felelős regionális politikai igazgatója is.

Az új elnököt, Dr. Szabó Tamást, Jász-Nagykun-Szolnok Megye 1. számú választókerületének Fidesz-KDNP képviselő-jelöltjét egyhangúan és teljes támogatottsággal választották meg a jelenlévő tagok. Az újjáalakult jászberényi Fidesz szervezet feladata, hogy a felső-jászsági választókörzet jelöltjét támogassa, a kampányban segítse.

Dr. Szabó Tamás felszólalásában is kérte a jászberényi Fideszesek támogatását. A Fidesz Jászberényben is kormányváltást akar, és legfőbb célja az, hogy a 2010 évi országgyűlési választásokon a Fidesz-KDNP jelöltje nyerni tudjon. Az új jászberényi Fidesz szervezet minden jóakaratú, a változásért tenni akaró jászberényi polgár támogatására számít – olvasható a Fidesz Magyar Polgári Szövetség Jászberényi Szervezetének a sajtóhoz a mai nappal eljuttatott sajtóközleményében.