Szemtanúkat keresnek

Két, Jászságban történt közlekedési balesettel kapcsolatban vár bejelentéseket, és keres szemtanúkat, résztvevőket a rendőrség!

2010. május 19-én 17 óra 45 perc körüli időben Jászjákóhalma belterületén, a 31. számú főútvonalon, a Fő út 47. számú ház előtti útszakaszon egy fehér színű, ponyvás felépítésű Renault Midlum típusú tehergépkocsi és egy gyermekkorú kerékpáros részvételével halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt.

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük a baleset szemtanúinak, vagy azon személyek jelentkezését, akik a balesetről információval rendelkeznek.

2010. május 20-án 18 óra 30 perc körüli időben Jászárokszállás belterületén, a Rákóczi út és a Hunyadi utca kereszteződésében egy kék színű Suzuki személygépkocsi és egy gyermekkorú kerékpáros részvételével személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

A balesetek körülményeinek tisztázása érdekében kérjük az eseménnyel érintett gépkocsivezetők, szemtanúk, vagy azon személyek jelentkezését, akik a balesetekről információval rendelkeznek a Jászberényi Rendőrkapitányságon személyesen jelentkezzenek, vagy az 57/504-293, illetve a 107-es, 112-es ingyenes segélyhívó számokon várjuk telefonjaikat..