Vérüket adták a zenéért

Idén negyedik alkalommal került megrendezésre a nyári véradások népszerűsítése érdekében a Véradó koncert, amelyet azoknak véradóknak szerveztek, akik a nyári melegben is hozzájárultak vérükkel az arra rászorultak segítésében.

Fotók : Suba BeaFotók : Suba BeaEhhez több szponzor segítette hozzá a Vöröskereszt jászberényi szervezetét. Köszönet ezért a Horizont Color Kft., a Molnár és Társa Kft., a Déryné Művelődési Központ, a Védelem Kft. vezetőinek. Mondhatnám, hogy " nélkülük nem jöhetett volna létre" ez a rendezvén. Köszönet érte.

A véradók koncert jegyet kaphattak, amivel megnézhették a Zorall műsorát. Idén az Etna adta a bemelegítést. A hallgatók véleménye szerint igencsak jó színvonalon. A Zorall idén is feldobta koncertjét tüzes jeleneteivel. Egy kislány szerint: "Hát nem volt semmi.."

Az együttest a kezdéskor azért választották a szervezők, mert a tagok rendszeres véradók, és Pesten ők is szerveznek véradó koncertet, bár kicsit nagyobb sikerrel, de az évek során a Jászság is belehúzott. Idén 99-en jelentkeztek véradásra a koncert alkalmából szervezett véradáson. A nagy meleg és egyéb kizáró tényezők miatt a "szigorú" doktornő a 20%-ukat kiszűrte,amit a lelkes véradók kicsit nehezen dolgoztak fel, de a megmaradt csapat igen csak megdolgoztatta a vérvételt végző személyzetet.