KONYHAKERT PROGRAM 2011 - Jelentkezőket várnak!

A Magyar Vöröskereszt az Amerikai Ház Alapítvány és az Amerikaiak a Magyarokért Alapítvány támogatásával programot hirdet, melynek célja, hogy a program résztvevői saját maguk és családjuk számára konyhakerti zöldségféléket termesszenek, hosszútávon pedig felélessze a feledésbe merült kertkultúrát.

A program keretein belül a résztvevők ellenszolgáltatás nélkül kapnak egységcsomagnyi konyhakerti vetőmagot kb. 1000,- Ft értékben.

A programban történő részvétel feltételei:

A 2011. évi konyhakert programban bárki részt vehet, aki megfelel az alábbi kritériumoknak:
• A programhoz önkéntesen kíván csatlakozni, magánszemély, illetve a saját családja számára szeretne konyhakerti zöldségeket termeszteni.
• Rendelkezik saját kerttel.
• Szándékában áll a saját kertjében körülbelül 40 m2 alapterületen különböző konyhakerti növényeket termeszteni, és vállalja, hogy legjobb tudása szerint gondozza a növényeket. (Amennyiben nem áll rendelkezésre növények termesztésére alkalmas 40 m2 alapterület, indokolt esetben kisebb alapterület is részt vehet a programban.)
• Rendelkezik a műveléshez és gondozáshoz szükséges eszközökkel, valamint vállalja az együttműködést a Konyhakert program résztvevőivel, segítőjével.
• Hozzájárul, hogy adatait a Magyar Vöröskereszt nyilvántartsa és azokat statisztikai célokból kezelje.

Jászberény, 2011. március 8.

Jelentkezésre és a vetőmag átvételére:

a Magyar Vöröskereszt Jászsági Területi Szervezet irodájában
Jászberény, Lehel vezér tér 9. I. emelet
/ a Posta mellett a régi Szolgáltató Ház épülete /
2011. március 17-én és 18-án reggel 8 és délután 4 óra között van lehetőség.