Regionális Beszállítói Fórumot tartott Szolnokon a Tesco

Mintegy 42 helyi élelmiszeripari kis- és középvállalkozással találkoztak a Tesco munkatársai szerdán, Szolnokon, hogy a kereskedelmi együttműködés lehetőségeiről egyeztessenek. A Tesco hatodik Regionális Beszállítói Fórumán ezúttal Nógrád, Heves és Jász-Nagykun-Szolnok megyében működő potenciális beszállítók vettek részt. Az áruházlánc ezzel immár az ország összes megyéjében keresett új helyi partnereket.

Az eseményt élénk érdeklődés kísérte, hiszen Nógrád, Heves és Jász-Nagykun-Szolnok megyéből 42 kis- és középvállalkozás vett részt az egyeztetésen és mutatta be termékeit az áruházlánc szakembereinek. A jelentkező vállalatok között voltak sütő- és húsipari vállalkozások, tejiparosok, borászatok, tésztaféléket és konzerveket előállító cégek, valamint zöldség- és gyümölcstermelők is.

Az egész napos fórumon olyan termelők vettek részt, akik jó minőségű élelmiszereket állítanak elő, és olyan gyártási kapacitással rendelkeznek, amely révén elsősorban regionális szinten, de akár országosan is képesek megbízhatóan ellátni a Tesco áruházait.

„A Tesco évek óta a magyar beszállítók elkötelezett partnere. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy jelenleg is több mint 1 200 hazai vállalkozással állunk üzleti kapcsolatban, lehetővé téve számukra, hogy kiváló termékeiket eljuttassák a fogyasztókhoz. Nagyvállalati kapcsolataink mellett a regionális termelők, kis- és középvállalkozások bevonására is törekszünk. Regionális Beszállítói Fórumunk remek lehetőséget nyújt a helyi gyártóknak arra, hogy termékeiket a Tesco polcain keresztül minél több vásárló megismerhesse – nem csak országszerte, hanem az ország határain túl is” – mondta el Ashley Hicks, a Tesco kereskedelmi igazgatója.