Hárman hoztak négy érmet

A Jászberényi Sportegyesület Kondor ITF Taekwon-do Szakosztálya az elmúlt hétvégén (nov. 20.) a szlovéniai, Zrecse városában vett részt, egy hagyományos nemzetközi ITF taekwon-do kupán.

A két Szlovén város Zrecse és Velenje közösen szervezi és rendezi ezt a kupát így november vége felé. Az egyik évben Zrecsében a másik évben Velenjében, nekünk nem ismeretlen egyik város sem, hiszen mindkét helyen már többször versenyeztek tanítványaim, így nagy szeretettel fogadnak bennünket ezúttal is.
A Szlovén szövetség klubjaival régi és nagyon jó a kapcsolatunk ennek köszönhetően ők is itt szoktak lenni nálunk minden évben a Lehel Vezér nemzetközi kupánkon. Jászberényből három versenyzővel utaztam a Szlovén városba, ahol 5 nemzet - Szlovénia, Horvátország, Bosznia-Hercegovina, Cseh Köztársaság, és Magyarország - 20 klubjának 170 versenyzője mérte össze a tudását. A küzdelem 4 páston folyt, formagyakorlat és küzdelem versenyszámokban.
Ezúttal ugyan aranyérmet nem sikerült szerezni a srácoknak, de elégedett vagyok teljesítményükkel, mert hárman, négy éremmel szaporították gyűjteményünket. Íme:

Ifjúsági Fiú Formagyakorlat:
Bálint Zoltán (zöld öv): 3.hely

Ifjúsági Fiú Küzdelem:
Bálint Zoltán (-63 kg): 3.hely

Eperjesi Nándor

Serdülő Fiú Formagyakorlat:
Szabó Bálint (zöld öv): 2.hely

Serdülő Fiú Küzdelem:
Horváth Kornél (-55 kg): 3.hely

Nem sok időnk lesz pihenni, hiszen a hétvégén (nov. 27.), Bosznia-Hercegovinába utazunk. A nemzetközi kupa után pedig, - december 4.-én - a szövetségi diákolimpián Dányban szerepelnek tanítványaim.

Eperjesi Nándor