Diósgyőr is kipipálva….

Jászberény NB I –es asztalitenisz csapata, ismét sikeresen szerepelt a hétvégén. A Kalla Tibor által vezetett alakulat Diósgyőrben lépett pályára és nagyarányú győzelmet aratott:

Diósgyőri ASE – JSE H Generál 3-15

Báthory Attila elmondta, hogy aki nem látta a mérkőzést a végeredményből minden bizonnyal arra következtet, hogy könnyen besöpörték a két pontot. A gyakorlatban viszont igencsak megizzadtak a győzelemért, hiszen a hazaiak erősebb felállításban várták őket az őszi berényi meccshez képest. Jól védekeztek, voltak köztük jobb és balkezes játékosok, tehát hajtani kellett, hogy ilyen nagyarányú legyen a siker.

Az első két páros meccs után 1-1 volt az eredmény, aztán fokozatosan lendültek bele a H Generál játékosai és a végén már csak a győzelem aránya volt kérdéses. A pontokat: Horváth F. és Báthory 4-4, Szelei és Bernáth 2-2 továbbá a Szelei – Báthory páros „szállította”.

A következő hétvégén pihenhetnek a fiúk, viszont február 27.-én egy nagy rangadóra készülhetnek, hiszen a Klapka György tanintézet tornatermében a 2. helyezett Borsod Volán lesz az ellenfelük.