Nem bírta a tempót a Borsod Volán

Fontos mérkőzésre készült a listavezető H Generál pingpong csapata az NB I Keleti csoportjában, hiszen a – szintén 20 ponttal rendelkező – 2. helyezett, borsodi legénység látogatott szombaton a Jászság fővárosába.

Több hete a táblázat élén tanyázó H Generál pingpongosai igen fogadkoztak a nagy rangadó előtt, hiszen az őszi fordulóban hatpontos vereséget szenvedtek a vendégektől Miskolcon. Így kettős volt a cél: visszavágni az elszenvedett vereségért és növelni az előnyt a táblázat élén. Nos mindkettő bekövetkezett, hiszen az első pont teljesítéséből adódott a 2. azaz Báthory Attiláék megnyerték a rangadót, ez pedig lépéselőnyt jelentett a tabella élén.

JSE H Generál – Borsod Volán 11-7

A mérkőzés eleje nem tért el a „hagyományoktól” hiszen a párosok után, ezúttal is 1-1 –et mutatott az eredményjelző tábla. A következő körökben sem tudott előnyt szerezni egyik fél sem: azaz 1-1 után, 2-2 és 3-3 volt a találkozó állása. Innentől kezdve azonban „megléptek” a házigazdák, ui. 7-4-re majd 9-6-ra húztak el. E biztos vezetés bizonyára megnyugtatóan hatott a fiúkra, vagyis hogy már csak egy győzelmet kell begyűjteni és meg van a meccs! Nos ezt túl is teljesítették, hiszen még kettőt abszolváltak, egyet veszítettek és máris 11-7 arányú győzelmet könyvelhettünk el.

A pontokon: Báthory 4, Horváth F. 4, Szelei 2 és a Szelei-Báthory páros osztozott. Érdekesség, hogy hosszabb idő után, ezúttal Csiszár Csaba is helyet kapott a csapatban, sajnos nagy tapasztalatát nem tudta győzelemre fordítani. Sebaj lehet majd pótolni két hét múlva Szegeden.