Veresége ellenére első helyen zárta az alapszakaszt a JKSE

Vereséggel búcsúzott az alapszakasztól a JKSE hétvégén, Hódmezővásárhelyen. Az eredmény elsősorban a második negyedben mutatott gyenge támadó játékunknak köszönhető, hiszen ekkor mindössze 9 pontot dobtunk 26 kapott ellenében, így a félidőben 21 pontos hátránnyal fordultunk.

Fotók: Szalai GyörgyFotók: Szalai GyörgyA hagyományosan erős harmadik negyedbeli játékunkkal - ami kitartott a negyedik negyed közepéig - hat perccel a mérkőzés vége előtt még a vezetést is sikerült átvennünk. Sajnos az utolsó percekre fejben elfáradtunk és a Vásárhely visszaszerezte a vezetést és így a meccs végére tíz pontot sikerült megtartaniuk a félidei előnyükből.

Csak három statisztikai adat, ami jól mutatja a mérkőzésen nyújtott teljesítményt: középtávolról 7 kísérletből 2, távolról a 17 próbálkozásból 1 talált be, miközben 23 eladott labdánk volt.

Remélhetőleg ez a dobó teljesítményünk már alulmúlhatatlan lesz ebben az idényben.

Vereséggel zártuk tehát az alapszakaszt, ami ugyan nem veszélyeztette az első helyünket, viszont elvesztettük pozíció előnyünket a rájátszásban, mert nekünk is három vereségünk lett, akárcsak legjelentősebb ellenfeleinknek a Szeged és Bonyhád csapatának - amely tegnap vereséget szenvedett Nagykanizsán.

EnterNet Vásárhely – Jászberényi KSE 85-75 (23-19, 29-9, 13-28, 23-19)

A JKSE pontjait szerezték: Horváth Cs. 23, Drahos G. 18, Puskás A 14/3, Godean F. 9, Wehner Z. 6, Mészáros R. 5