Horgász találta meg a vízbe fúlt férfit... - rendőrségi hírek

Jászberényben hétfőn reggel egy horgász talált rá a Hatvani úti Vasas horgásztóban saját stégje mellett a vízben egy férfi holttestére. A tűzoltók segítségével emelték ki az elhunytat. Az elsődleges orvosi vélemény alapján halálát vízbe fulladás okozta. A 41 éves helybéli férfit szombaton látták utoljára, amikor egy céges rendezvényre indult. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Ugyancsak Jászberényben, szellőztetni akartak, ezért hagyták tárva nyitva a családi házuk bejáratát a tulajdonosok hétfőre virradóra. A besurranó tolvajoknak így nem volt nehéz dolga a bejutással, s míg a háziak az igazak álmát aludták, összepakolták az értékeket. Végül csak néhány doboz cigarettát és egy kerékpárt vittek magukkal. Valószínű a házőrző zavarta meg őket.

Nyitva hagyta tehergépkocsiját egy 31 éves férfi egy jászfényszarui parkolóban. Csupán negyed órára parkolt le a gépjárművel, de mire visszatért a benne hagyott övtáskájának már csak hűlt helyét találta.
Gépkocsijukat még másodpercekre se hagyják nyitva, és ne hagyják elöl, jól látható helyen értékeiket! Sok bosszúságtól kímélik meg magukat! A tolvajoknak gyorsan szemet szúr a könnyen megszerezhető préda.