Segítettek rajta, majd meglopták...

Egy 44 éves nő két fiatalkorú gyermekével gyalogolt az egyik jászladányi utcán, amikor egy földön fekvő ittas férfira lettek figyelmesek. Azonnal segítségére siettek, de miközben felsegítették a férfit, zsebéből óvatosan kivették 38.000 Ft-ját.

A sértett kiabálni kezdett, mire a tolvajok elszaladtak. A rendőrök a személyleírások alapján rövidesen elfogták a három tolvajt, akiket gyanúsítottként hallgattak ki.

***

Ugyancsak Jászladányban, a vasútállomás területéről ismeretlen személyek eltulajdonítottak két porfogólemezt és egy váltó aknafedelet. A kár több, mint 100.000 FT.

***

Betörés elkövetőit fogták el Jászkiséren. A három elkövető a kerítés kivágását követően jutott be egy cég telephelyére, ahonnan különböző tárgyakat tulajdonítottak el, mint feszítőkábeleket, talpfa csavarokat stb.

***

Bolttól boltig. Megdöbbent az a gépkocsi tulajdonos, aki az áruházból kijőve nem találta Hondáját a parkolóban. Szerencsére gyorsan nyomára akadtak az ellopott kb 2 M Ft értékű személygépkocsinak, amit a tolvaj egy másik áruház parkolójában rongálás nélkül hátrahagyott.