Hétvégi sportesemények röviden ...

Nagyszerű eredménnyel kezdte a szezont Jászberény kosárlabda csapata az NB I A osztályában, hiszen idegenben nyert a Horváth Balázs – Halmai Gábor által irányított berényi gárda:
Kaposvári KK – JKSE 72-91

A Thaiföldön zajló bűvös kocka Világbajnokságon Kocza István - városunk versenyzője - 4. lett a 4x4 –es és 5. az 5x5 –ös kocka vakon kirakásában.

A labdarúgó NB III-ban a jánoshidai focisták ezúttal Pest megyében léptek pályára és egygólos vereséget szenvedtek: Tápiószecső - Jánoshida 1-0

A labdarúgó megyei I. osztályban tovább tart a versenyfutás az első helyért, hiszen Jászapáti otthon, Nagyiván pedig idegenben gyűjtötte be a győztesnek járó 3 pontot:
Jászapáti - Kunhegyes 3-0
Fegyvernek - Nagyiván 2-4
Újszász - Karcag 0-0
Szajol - Csépa 3-2
Túrkeve - Kunszentmárton 5-0
Besenyszög - Törökszentmiklós 0-4
Karcag - Kunhegyes 4-1
Jászárokszállás - Besenyszög 0-0

A megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság Jászság csoportjának hétvégi eredményei:
Jászboldogháza - Tószeg 2-1
Nagykörű - Jászkisér 3-1
Jászjákóhalma - Szászberek 0-3
Zagyvarékas - Jászdózsa 4-0
Jászalsószentgyörgy - Jászladány 1-1
Jászszentandrás - Jászfényszaru 2-7

Folytatódott a küzdelemsorozat a megyei III. osztályban is, ahol körzetünk csapata idegenben játszott és nyert: Bánhalma - Pusztamonostor 1-3

Jászberény utánpótlás labdarúgócsapatainak hétvégi eredményeinek mérlege, három vereség, és egy döntetlen:
U-19: JSE - Szent István SE 1-3
U-17: JSE - Szent István SE 1-1
U-15: JSE - Honvéd SE 0-1
U-13: JSE - Honvéd SE 1-2

Az asztalitenisz NB I.-ben a hazai asztalok előnyét élvezte a berényi csapat, ám Harasztovics László sérülése miatt döntetlen eredmény született:
JSE H-Generál - Apagy 9-9
Még egy előrehozott meccset is lejátszott vasárnap az NB I –es csapat, ennek eredménye szintén döntetlen lett: Nyírbátor – JSE H Generál 9-9

Asztalitenisz NB II.-ben jászsági rangadóra került sor, melyet a hazai gárda, azaz a H Generál nyert: JSE H-Generál II. - Jánoshida 11-7

A női kézilabda NB II. –ben lányaink hazai közönség előtt léptek pályára, de nagy küzdelemben kétgólos vereséget szenvedtek:
Jászberényi TF DSE – Vecsés 21-23

A női röplabda NB II. –ben, elszenvedte első vereségét a berényi csapat. A meccset a bajnokesélyesnek is tekinthető, nyíregyházi alakulat nyerte:
Nyíregyháza - Jászberényi RK 3-0

Lejátszotta utolsó meccsét a Jászberény - Szolnok alkotta junior amerikai foci csapat. A fiatalok fölényes győzelemmel fejezték be a szezont:
Jász-Nagykun Juniors - Eger Heros 45-0

Sakk, megyei bajnokság. A megyei bajnokságba „visszatérő” berényi sakkozók remekül kezdték a szezont. Főleg a fiatalok remekeltek, így nem maradt el a nagyszerű eredmény sem:
Martfű VSE - Jászberény 1.5 - 8.5