Kosárlabda U20 - Nem voltak egy súlycsoportban a fiatalok

A korábbi évek tapasztalatai alapján nem sok jóra számíthattak mindazok, akik abban bíztak, hogy a legutóbbi sikert egy újabb követi az utánpótlás-csapatnál, hiszen az esetek zömében sima győzelmet arattak a fővárosiak a mieinkkel szemben.Sajnos ezúttal is ez történt.

Ugyan az első negyedben még sikerült a vendégekkel tartani a lépést, s több jó megoldással is találkozhattak a szurkolók, már ekkor is érezni lehetett, hogy még véletlenül sem a jászberényiek a találkozói esélyesei. A folytatásban viszont egyre nyomasztóbb volt az újbudaiak fölénye, s bár roppant szimpatikus módon még a ledolgozhatatlan hátrány sem akadályozta meg abban a fiúkat, hogy mindent megtegyenek annak érdekében, hogy szorosabb legyen az eredmény, végül sima vereséget szenvedtek a hazaiak.

Jászberényi KSE (U20) - Újbuda TC (U20): 63-117 (20-28, 6-35, 20-22, 17-32)Jászberényi KSE: Jakab P. 11/3, Ménkű T. 3/3, Treba-Kovács J. 12/3, Kelemen K 2, Tóth B. 15/3, Visnyei M. 7/3, Fehér Dániel 13, Nagy G., Nagy I., Pozsonyi G., Kovács I. M., Szabó M.

Lo el-Hadji Malick: "Nehéz bármit is mondani ilyen arányú vereség után. Főleg az a bosszantó számomra, hogy már a kezdést megelőzően tudni lehetett, hogy erősebb lesz nálunk az ellenfél. Ennek megfelelően meg is beszéltük, hogy türelmesen megjáratjuk a labdát, s nem hagyunk a vendégeknek lehetőséget a leindításra. Mindebből sajnos semmit nem láttam vissza, ezen pedig minél előbb változtatnunk kell, hiszen a következő rivális, a Debrecen otthonában szintén olyan játékosok ellen mérkőzünk meg, akik közül többen a nagycsapatban is lehetőséghez jutnak.