A Városi Bölcsőde gyermeknapi kavalkádja

A múlt heti időjárás bizony tartogatott változatosságokat térségünkben. Jöttek, mentek a felhők május 31-én is, amikor a Városi Bölcsőde gyermeknapi rendezvényére készülődtünk.

Évek óta hagyomány az intézmény életében, hogy május végén örömet okoz az odajáró gyerekeknek, testvéreiknek, szüleiknek, nagyszüleiknek azzal, hogy egy egész délutánon át gyakorlatilag azt tehetnek, amit csak akarnak. Játszhatnak, ehetnek, ihatnak.
Nem volt ez másként legutóbb sem. A bölcsőde dolgozói bátrak és bizakodóak voltak abban a tekintetben, hogy az udvaron rendezkedtek be az aznapi mókára, gyermeknapi kavalkádra.

Az elszántság meghozta gyümölcsét. S bár a zavartalanul szikrázó napsütés elmaradt és időnként a felhők is ijesztgették a vendégsereget, az esőt azonban sikerült megúszni.
A programot Csákó Róbertné bölcsődevezető nyitotta meg, s köszöntötte a közönséget. Ezt követően műsor következett, ahol szerepeltek a Valentin tánciskola növendékei, ezenkívül fellépett a Dance Fitness SE, a Jászság Népi Együttes utánpótlás csoportja, a Galagonya és az Árendás Táncegyüttes is.
A gyermeknapi rendezvényt a tombolahúzás zárta, s akinek Fortuna kedvezett, értékes nyereményekkel térhetett haza, abban a reményben, hogy jövőre az időjárás is kedvezőbb lesz…

Buschman Éva