Újpesten szárnyaltak a FÓKÁK

Felbuzdulva a szeptember 11.-ei McDonald’s Kupa sikerén, ezúttal Újpestre utaztak a jászberényi Fókák, azaz a JSE utánpótlás jégkorong szakosztály ifjú hokisai, ahol remek teljesítményt nyújtottak.

Jászberény ifjú jégkorongozói Újpesten egy szupermini torna keretében szálltak jégre az elmúlt vasárnap. 10 éves hokisainkra négy csapat várt a jégen, nevezetesen a házigazda UTE, az Erzsébeti Farkasok, a Drago Skorpiók és a Pólus Pingvinek.

Nagy Zoltán úgy látszik nagyon jól felkészítette „fiait”, hiszen három ellenféllel szemben is győztesen hagyták el a jégpályát. A házigazdák ellen, 5-0 arányban győztek, a Pingvineket pedig, 12-0 arányban gázolták el. A Farkasok ellen már nehezebb dolguk volt, de ezt a meccset is hozták 1-0 arányban. Ám a végére egy kicsit elfáradhattak, hiszen a Skorpiókkal már nem bírtak. Ennek ellenére is dicséret illeti Őket, ui. mindössze csak egyetlen egy góllal, azaz 4-3 arányban maradtak alul.

A fiatalok úgy látszik igencsak jól forgatták botjaikat a meccsek folyamán, hiszen Vas Milán 7, Szajka Bendegúz 5, Kovács Bence Bulcsú pedig 5 pakkot küldött a gólvonalon túlra. Figyelemre méltó kapusuk, Remete Gergő teljesítménye is, akinek sorozatban 4 meccsen (az előző torna utolsó meccsét is figyelembe véve) nem tudtak az ellenfelek csatárai gólt ütni.

Hokisaink a hétvégén sem fognak unatkozni, mert minden bizonnyal Budán fognak jégre lépni, egy újabb szupermini torna keretében.

Azok a kis srácok, akik kedvet kaptak a jéghokihoz természetesen csatlakozhatnak a fiatalokhoz továbbra is. Nagy Zoltán edző szívesen várja őket, akár már 4 éves kortól.