Jász röplabda csapat Gödöllőn...

Honlapunkon méltatlanul ritkán szerepel a röplabda, pedig Jászberénynek ezen a téren igazán nincs szégyellnivalója.Ezt az adósságunkat szeretnénk törleszteni - első körben - Dézsi Zoltán videójával, aki Deme Gábort - ki ne ismerné őt Jászberényben - és jelenlegi csapatát kísérte el nemrég egy mérkőzésre. Igaz a csapat Gödöllőn székel, de mint látjuk és olvashatjuk, nevezhetnénk akár Kisjászberénynek is.

Amikor néhány éve Deme Gábor otthagyta a röplabdát, azt mondta: vélhetően soha többet nem lesz edző sehol. Tartotta is magát jó darabig saját elhatározásához, de azután Gödöllőn olyan ajánlatot tettek neki, amit nem tudott visszautasítani. Azt mondták, összeszedheti régi tanítványait, akikkel annak idején serdülő és junior országos bajnokságokat nyert.

A csajok pedig többnyire örömmel mentek korábbi mesterük új csapatához. Csak Kriegel Éva nem jött haza, de azt ugye mindenki megérti, hogy egy 25 éves hölgy inkább Párizst választja Gödöllő helyett. A berényiek közül Gödöllőn püföli a labdát Németh Zsuzsa, Fényes Zsanett, Pesti Anikó, Kriegel Orsolya és a miskolci illetőségű, de Jászberényben profivá érett Deme tanítvány, Szűcs Zsuzsa. Ha úgy tetszik a kezdőcsapat öthetede. A szaksajtó többhelyütt titulálta már "Kisjászberénynek" a gárdát, amelyik az alapszakasz után a négybe jutott. Ez persze jó!

Annak viszont annyira nem örült Deme mester, hogy éppen a BSE elleni meccsükre látogat ki honlapunk kamerája. Nyári Sándor lányai ellen ugyanis vajmi kevés esélyük volt. Pláne úgy, hogy a városmajoriak legeredményesebb ütője a szintén jászberényi Sándor Renáta, a liberó pedig a (s ezen talán már meg sem fognak lepődni) szintén berényi Tóth Andrea.

A meccs előtt bejutottuk az öltözőbe, a meccs közben pedig a vonal mellől filmezhettünk. Nézzék meg... (Katt a képre!)