Holtan találták

Eltűntként kereste a rendőrség azt a 77 éves jászberényi férfit, akit kedden holtan találtak Jászjákóhalma külterületén. A szemle során a rendőrség bűncselekményre utaló körülményt nem állapított meg, az orvos elsődleges véleménye szerint a halált kihűlés okozta.

Betörésen értek tetten a rendőrök három jászberényi férfit, akik hétfőn éjjel kerítéskibontás módszerével bejutottak egy használaton kívüli épület udvarára, majd egy melléképületből megkíséreltek eltulajdonítani egy öntöttvas kazánt. A betörőket előállították a rendőrségre, majd lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket a nyomozók. A rendőrség gyorsított eljárásban 30 napon belül bíróság elé állítja a gyanúsítottakat.

****

Kedden este egy jászberényi nő otthona előtt megállt kerékpárjával, és amíg Ő a kulcsát kereste addig két ismeretlen férfi a kétkerekűjének első kosarából kiemelték a táskáját, majd elszaladtak.

****

Tizenöt darab barackfát vágtak ki és tulajdonítottak el ismeretlenek egy jászberényi tanyáról. A kb. 20 éves gyümölcsfák értéke 400.000 forint.