Streetball Bajnokság 2009

Augusztus 2-án, vasárnap került megrendezésre az immár hagyományosnak mondható Streetball Bajnokság. A sporteseménynek ezúttal is a Liska József Erősáramú Szakközépiskola, Gimnázium és Kollégium udvara adott otthont, s az érdeklődők igen magas színvonalú mérkőzéseknek lehettek szemtanúi mindazok, akik ezen a hétvégi, forró napon úgy döntöttek, hogy a hűsölés helyett inkább mozognak, illetve szurkolnak néhány órát.

Idén összesen tizenkét csapat nevezett a versenyre, s közülük a jászberényieken kívül érkeztek még Szolnokról, Pásztóról, Rákoskeresztúrról, Hatvanból és Salgótarjánból is, vagyis nemcsak a város, hanem a megyén átívelő rendezvényről beszélhetünk, ami pedig a magas hír –és sportértékét bizonyítja a bajnokságnak.

A meccsek mindegyike magas színvonalon folyt, s nem lehetett a pályára lépők között olyat találni, aki ne teljes erőbedobással küzdött volna a győzelemért, illetve a minél jobb eredmény elérése érdekében. Ennek ellenére mindenki győztesnek vallhatja magát, aki próbára tette a képességeit!

Fotók: Szalai GyörgyFotók: Szalai GyörgyA különböző kategóriák dobogósai a következők:

Felnőtt korcsoport:
1. helyezett: Elnök emberei (Szolnok)
2. helyezett: Green Devils (Pásztó)
3. helyezett: Fantasztikus négyes! (Jászberény)

Kadett-junior csoport (1990-1994-es születésűek):
1. helyezett: Keresztúr (Rákoskeresztúr)
2. helyezett: Öblösszájú agyagedények (Jászberény)
3. helyezett: Köldökök (Jászberény)

Serdülő csoport (1996-os születésűek):
1. helyezett: Sehol SE (Jászberény)
2. helyezett: Jászok ászai (Jászberény)

Hárompontos dobóverseny:
Gedei Tibor (Szolnok)

Jár a dicséret és a gratuláció mindenkinek, aki részt vett ezen a versenyen, s remélhetőleg az idei résztvevőkhöz jövőre még többen csatlakoznak majd!