Apátival gyakoroltak

Szombaton 11 órakor újabb mérkőzéssel folytatta a bajnokságra való felkészülést, Jászberény NB III-as labdarúgó csapata. Ezúttal a szomszédváros, Jászapáti focistái voltak a berényi fiúk edzőpartnerei.

Jász Sport FC – Jászapáti 4-1 (3-0)

A Jász Sport edzői stábja – sajátos módon - minden hazai játékost foglalkoztatott szombat délelőtt. Tasi Zoltán a vendégek ellen állította össze a főcsapatot, a „maradékkal” pedig Pesti József foglalkozott külön edzés keretén belül.

A pályára vonuló együttesben a következő játékosok kaptak ezúttal helyet:

Papp N – Móczó, Lukácsi, Majzik, Szerencsi, - Hájas, Bárkányi, László, Német N. – Szilágyi, Német Gy.

Csereként szerepelt még: Boros Máté (kapus), Tót M., Tüdős és Kudelka is.
Mindeközben Pesti Józseffel gyakorolt: Papp T. (kapus) Gulyás, Székesi, Vaszicsku és Molnár Balázs.

Az első félidőben a hazai csapat uralta a pályát, ami az eredményben is tükröződött, hiszen Bárkányi kétszer, míg Német Gyula egyszer talált a hálóba. A pihenő után már kiegyenlítettebb volt a játék, hiszen mindkét oldalon egy-egy gól esett. A hazai csapatból ezúttal Szilágyi volt eredményes.

Még egy felkészülési meccset terveztek a vezetők Jászberénybe, ez pedig szerdán lesz 17,30 -as kezdéssel, amikor – a szintén megyei I. osztályban szereplő – Nagyiván látogat a Jászság fővárosába. Szombaton is játszik egy meccset a Tasi Zoltán által dirigált Jász Sport FC, de ez már „élesbe” megy, hiszen a Magyar Kupa keretében Jászfényszarura látogatnak majd a berényiek, a Kupa meccs 17 órakor kezdődik majd.