Sopronban nem megy

A hétvégén Sopronban szerepelt a Jászberény Stinky Sox, ahol sajnos ismét nem sikerült a győzelem.

A csapat az Érd elleni taktikát próbálta meg újra, amikor Elekes Péter kezdett dobni, majd Csík Adrián váltotta őt dobó poszton. A Sopron azonban a lassabb csavart labdákat könnyedén ütögette, és 7 pontos előnyt szerzett a meccs elején.




Nekünk nem igazán ment az ütés, és a mérkőzés elején még egy sérülés is nehezítette csapatunk dolgát, Kovács Balázs fájlalta a bal lábát, s mint később kiderült, térd- és keresztszalag nyúlást szenvedett, s így az alapszakaszban már nemigen vehet részt. Bemutakozott a csapatban a Debrecenből igazolt rutinos játékos-edző, Bánkuti Mihály, aki bíztató teljesítményt nyújtott védekezésben, viszont az ütésnél neki is meggyűlt a baja a Westwind dobójának labdáival. A mérkőzés folyamán nem igazán értünk el érvényes ütéseket, így pontot is alig szereztünk. A Végeredmény 12:2 a Sopron javára.

A Stinky Sox jelenleg a negyedik helyre csúszott vissza az alapszakaszban, amiből még négy mérkőzés van hátra. Ha ezek közül legalább egyet nyer a csapat, akkor biztos a helyünk a rájátszásban.


Fotók: Böröcz TamásFotók: Böröcz Tamás