Betlizett a Mátra csoport

Ezen a hétvégén – az UEFA Régió válogatottak tornája keretében – Egerben rendezték a Keleti régió meccsét, ahol a Mátra és a Tisza csoport NB III-as labdarúgó válogatottja mérte össze tudását.

Az előző mérkőzésen a Mátra csoport már bizonyított, hiszen legyőzte Alföld válogatottját, ám a Tisza válogatottja előtt fejet kellett hajtaniuk a szombati összecsapáson:

TISZA csoport – MÁTRA csoport 4-0 (1-0)

Jászberényt ezúttal is három labdarúgó, azaz Papp Tamás (kapus), Hamar Ádám és Móczó Norbert képviselte ezúttal is. Hamar és Papp kezdőként, Móczó pedig csereként kapott lehetőséget.
Az első negyedórában több helyzete is volt a Mátrának, de csak egy „kapufáig” jutottak. A 24. percben kiállítás sorsára jutott egy Mátra játékos, így elszállt a remény a végső eredményt illetően. A berényi focisták – Váczi Gyula elmondása szerint, aki végig nézte a találkozót – nem okoztak csalódást, Hamarnak pl. több elfutása is volt, sőt 3-0 –nál épphogy a kapu mellé gurított.

Hátra van még az első körből a Tisza – Alföld találkozó, majd következnek a visszavágók. A folytatásban a Kelet elsője találkozik majd a Nyugat bajnokával. Amely csapat ezt a meccset megnyeri, egy hetes külföldi utazáson vehet részt.

Érdemes tehát hajtani.